Categorie: Valentijnsdag 2021

De 8 slechtste soorten jongens tot nu toe

Daten is slechts een leerervaring, en geen enkele hoeveelheid drive, talent, intellect en humor kan je beschermen tegen de veelheid van Mr. Wrong's die er zijn. We zitten allemaal in feite gevangen in een rom-com met personages die het spectrum van eikels en gebruikers tot ronduit manipulatief lopen. Hier zijn de acht ergste soorten kerels die je ten koste van alles moet vermijden.

Lees Verder

Nu kunt u online een nepvriend of -vriendin kopen

Zomer?

Lees Verder

Advies van Patti Stanger: alleen naar een bar gaan?

Hoe ga je alleen naar een bar?

Lees Verder

6 apps, 4 weken, 206 wedstrijden en 0 potentiële vriendjes: mijn ervaring als dating-app Virgin

Ik had besloten het ondenkbare te doen: ik, een dating-app-maagd, sloot me aan bij alle grote dating-apps met als doel één date per app te gaan om me te helpen mijn datingangsten te overwinnen. Ik stemde ermee in om uit te gaan met iedereen die het vroeg en vroeg iedereen waarin ik geïnteresseerd was. In de loop van 4 weken matchte ik met 206 mannen, sms'te 21 van hen en maakte plannen met 15 van hen. Dit is wat er is gebeurd. Spoiler alert: ik ben nog vrijgezel.

Lees Verder

Stel je eigen vragen om verliefd te worden

1. Wat is je strategie als de zombie-apocalyps plaatsvindt? 2. Waar kijk/denk je aan als je masturbeert? 3. Hoe denk je dat je moeder je voor de gek heeft gehouden?

Lees Verder

Ik heb ervoor gezorgd dat mijn vrienden me hebben opgezet. Het was raar en... goed?

Op een avond ontmoette ik een vriend voor een drankje en ze sms'te: 'Ik ben met mijn vriend die een schattige alleenstaande man is. Wil je dat ik hem breng?' Zou het zo gemakkelijk zijn om digitale romantische vernedering te omzeilen? 'lol sure,' sms'te ik terug, als een volwassene. 'Ik ben Manazon je aan het voorbereiden', schreef ze.

Lees Verder

Wat gebeurde er toen de moeder van niet-monogamie halsoverkop verliefd werd?

Een eeuwenoud, nog steeds herkenbaar verhaal over dingen casual willen houden, maar voelen als de emoji van het hart.

Lees Verder

De wetenschap zegt: stop met zoeken naar je zielsverwant

Vier het feit dat jullie NIET voor elkaar gemaakt zijn.

Lees Verder

9 alleenstaande mensen die zo geweldig zijn dat hun exen denken dat je met ze moet uitgaan

Soms lukt een romance niet, en dat is verschrikkelijk. Maar soms werkt een relatie niet... en dat is helemaal prima. We vonden negen vrijgezellen zo ongelooflijk dat zelfs hun exen vinden dat je met ze moet uitgaan.

Lees Verder

10 zeer specifieke dating-apps die we eigenlijk zouden gebruiken

We hebben dating-apps nodig om het beter te doen en om onzin te minimaliseren. Dus hier zijn tien totaal foutloze concepten voor dating-apps waarvan ik denk dat we ze allemaal zouden gebruiken.

Lees Verder

Molly Yeh pleit voor Valentijnsdag

Foodblogger (en pasgetrouwde) Molly Yeh is vastbesloten om de feestdag van Hallmark te redden en deelt haar ontbijtrecept voor Valentijnsdag.

Lees Verder